Skulle du vara intresserad av massage?

Hej på er allihopa och välkommen till bloggen. Idag är det torsdag och jag ska iväg på en massagebehandling om ett par timmar, och det ska verkligen bli bra, för med den svåra värk som jag har i kroppen behöver jag massage regelbundet. Jag ska skriva till er och berätta att företaget som jag går till för att få massage i Täby heter Kroppsharmoni.  

Varför har jag värk i kroppen? Det är väl lätt hänt att det blir så när man har ett tungt arbete. Jag har varit hos läkaren och fick veta att jag har en del förslitningsskador och det är inte så mycket att göra egentligen, mer än att se till att ta hand om kroppen med hjälp av träning. För ett halvår sedan började jag med styrketräning och det har gjort att det inte längre gör riktigt lika ont, men som sagt, en förslitningsskada är en förslitningsskada och går inte att bota men däremot att lindra. Det som har bäst effekt på värken är massage, och givetvis behöver jag äta värktabletter när det blir alltför besvärligt. Jag är nöjd med Kroppsharmoni som företag och jag har varit på deras massage i Täby flera gånger och det är klart att när man är nöjd med något så finns det ingen orsak att ändra på det genom att gå till något annat företag som erbjuder massage i Täby. Hon som har det här företaget har som målsättning att alla som vänder sig till henne för att få massage ska bli fullständigt nöjda med hjälpen. Det här är ett företag som jag hoppas att fler personer ska få upp ögonen för, för massage är bra mot mycket, både för att lindra värk och reducera stress med mera.