Bra med massage

Varmt välkomna ska ni vara till ett nytt inlägg här på bloggen, som den här gången kommer handla om massage! Jag hoppas att ni alla har haft en fantastiskt fin midsommarhelg, med härligt sällskap och mycket god mat. Vissa av er läsare har säkert tagit semester redan och jag kan tänka mig att ni har det riktigt bra nu på er lediga tid. Själv har jag några veckor kvar till semestern kommer, men det känns faktiskt ganska okej. Massage var det som jag skulle prata om idag och det är något som jag kom att tänka på igår faktiskt. Efter en helg som har inneburit sömn på soffan hemma hos några vänner, så kan jag meddela att min kropp inte vill att jag sover något mer på soffor. Det har varit otroligt stelt och ömt i stora delar av ryggen, vilket inte är så praktiskt när ens yrke samtidigt innebär ganska ansträngande lyft för just ryggen. Jag har dock beslutat mig för att ta tag i det här ganska omgående och efter tidigare erfarenheter så vet jag att massage är en mycket bra lösning för just ryggen. Sen tror jag det kan vara ganska skönt att efter en hektisk helg få lite avkoppling och komma ner i varv, vilket är något som massage också innebär. Förhoppningsvis kommer jag må prima efter en behandling. Att arbeta med ryggont är ingenting som någon borde utsätta sig för, det är otroligt ansträngande och tar en hel del kraft även på psyket tycker jag. Jag blir lätt trött och seg när jag känner mig öm och stel i kroppen faktiskt. Så om det finns någon mer där ute än jag så kan jag ju rekommendera starkt att ni bokar in en tid för massage i veckan. Det är viktigt att må bra vänner! Ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi snart igen.