Jag unnade mig en massage i förra veckan

Hej alla trevliga och glada vänner som har tagit er tiden till att komma in till mig på bloggen. Hur är det med er så här mitt veckan? För egen del har det varit lite väl mycket att göra både på jobbet och hemma, det är som vanligt skulle jag säga förutom en sak då förstås, äntligen har jag tagit mig iväg på massage i Kungsbacka till ett företag som jag blev tipsad om utav en vän till mig. Jag har varit och fått en djupverkande spänningsbehandling i massage i Kungsbacka på ett företag som heter Rossing Massage. 

Jag har tidigare i livet unnat mig massage men sedan var det så mycket andra saker som kom emellan så jag hade inte varit och fått massage på ett par år innan jag återigen fick massage i Kungsbacka. Eftersom jag fått massage på andra företag tidigare så har jag lite att jämföra med. Det var något alldeles extra med denna massage i Kungsbacka som jag fick på Rossing Massage och det beror på en viktig sak i sammanhanget. Han som ger dessa behandlingar har utvecklat en extra känslighet i sina händer som i sin tur beror på att han är synskadad. Synskadade har ett erkänt skickligt handlag och en väl utvecklad känslighet. Det var faktiskt en av de bästa massagerna jag har fått så därför vill jag tipsa alla mina fina läsare som även ni skulle vilja få massage i Kungsbacka om det här företaget. Denna djupverkande spänningsbehandling var det som passade mig och mina behov allra bäst men du kanske inte har samma behov som jag? Lugn, det går att få andra slags massager också, till exempel avkopplande klassisk massage med mera.