Jag, tillsammans med mina bröder, äger ett fastighetsbolag i Jönköping. Det började med att vår mamma ägde två hus, som vi sedan tog över och rustade upp och gjorde om till fina lägenheter. Efter det valde vi att fortsätta med fastighetsbranschen; vi tyckte det var roligt och givande men vi kunde såklart inte bedriva verksamheten på heltid. Vi gjorde allting själva – med olika bakgrunder kunde vi alla bidra med varsin expertis för att kunna göra det så bra som möjligt. Jag själv är snickare i grunden, och kunde därför göra mycket av renoveringarna själv, med hjälp såklart. Men som ni kan höra har man inte jättemycket tid över. Vi tog hand om all skötsel själva, och det har vi gjort ända fram tills nu. Allt som har behövt fixas och ordnas har vi tagit hand om, och vi har hela tiden tyckt att det varit väldigt roligt. Det har varit som en väldigt krävande hobby, och det har inte varit så mycket fritid över. Men som sagt, det har varit självvalt också.

Fram till och med för ett år sen bedrev vi verksamheten som en fritidssyssla. Företaget växte dock och det blev till slut omöjligt att göra precis allt själva. Jag sa upp mig från mitt vanliga heltidsjobb för att helhjärtat engagera mig i fastighetsbolaget. Från och med då skulle företaget inte vara en fritidssyssla – nu var det hundra procent seriöst. I samband med detta valde vi också att anlita fastighetsskötare, som skulle ha hand om fastighetsskötseln för våra fastigheter i Jönköping. Den investeringen kände jag på riktigt var guld värd. Vi anlitade Complett Service i Jönköping AB – och vi har inte varit missnöjda en sekund efter att vi påbörjade samarbetet med dessa. Jag rekommenderar dem till andra bolag.