Vi ska fira mammas femtioårs fest nu till helgen och har beställt catering från Nya Lilla Bageriet i Mönsterås AB. Det kommer bli så roligt. Det var meningen att det skulle vara en överraskning först men sen få började hon prata om att hon planerade att åka bort den här helgen och då var vi tvungna att avslöja lite för att hon skulle stanna hemma. Haha, hade blivit väldigt konstigt annars om hon hade åkt iväg och vi blivit tvungna att ha femtioårsfesten utan henne.

Vi ska vara utomhus på en herrgård. Så skulle det regna så finns möjligheten att gå in men tanken är att vi ska duka med långbord utomhus och sitta där. Kommer vara så fint och det är bästa sättet för att alla ska få plats också utan att det blir alldeles för trångt som det skulle bli om vi alla skulle tränga ihop oss inomhus istället.

Men eftersom vi ska vara ute vid herrgården och vi kommer att vara så många så blir det såklart väldigt svårt att fixa med mat och sådant på egen hand. Så därför kommer det bli så att vi får catering från Mönsterås där vi beställt catering från Nya Lilla Bageriet i Mönsterås AB. Och då kommer det att vara kall plockmat för att vi ska slippa det där problemet med att hålla all mat varm när gäster kommer vid olika tider och så.